Reklampolicy:


I samband med lojalitetsprogrammet extra samtycker deltagaren till att Bosch, Rober Bosch AB, Isafjordsgatan 15, 164 26 Kista, och alla framtida extra-samarbetspartners samt utvalda tredje parter kontaktar deltagaren via telefon, sms, mms, röstmeddelanden eller post för information om rabatter, nya produkter och andra kampanjer samt för marknadsundersökningar.

Det samma gäller information och kontakter från nya samarbetspartners som ansluter sig till systemet. Detta medgivande kan när som helst återkallas i sin helhet eller för individuella extra-samarbetspartners. Återkallelsen meddelas via vårt servicecenter på e-postadressen: info@extra-bonus.se

Deltagaren samtycker till att Robert Bosch AB i framtiden kontaktar deltagaren via e-post för information om nya extra-samarbetspartners och för förfrågningar om deltagaren samtycker till att även nya samarbetspartners kontaktar deltagaren i samband med lojalitetsprogrammet för information om rabatter, nya produkter och andra kampanjer samt för marknadsundersökningar via telefon, sms, mms, röstmeddelanden eller post.